Lämnade rullstolen i bilen, helt knäpp

Usch vilken kall morgon det var här, kring minus 19, 20 grader o. lite sol. För mig blev det en ledig dag, så fick jag avboka hemvården medan personalen ringde Vipcentralen. Jag var på dagliga verksamheten till lunchen, nöjde mig att köra med elrullstolen utan att göra något vettigt.

När vi med assistenten for till simhallen, fick jag frågan: ”Skall vi lämna rullstolen i bilen och så går vi in?” ”Jaaa, det kanske vi kunde ta och göra” Svarade jag lite tveksamt, samtidigt visste jag hurudan min assistent är när det kommer en idé så går det inte att stoppa. 🙂 Men sagt och gjort, vi lämnade vi rullstolen i bilen, och vi gick in. Det gick bra även om det var lite ovant att vara utan den. Min vattenterapi gick bra, igen kändes simhalls luften rätt kyligt, det blev bastu efter simningen.

Hemma hos mig skrattade vi åt en del kommentarer som människorna kläcker ur sig, när de vet inget om funktionsnedsättning. Måtte svenskan blandat med dialekt för en finskpråkig låta utländskt.

För en tid sedan skrev jag till Plantagen i Vasa, och frågade om citron träd men just då hade de inte träden. Idag kom ett mail att citron träden hade kommit. Vet att det låter helt knäppt att jag beställde ett med hemleverans och allt. Ni som känner mig vet ju hur knäpp jag kan vara.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.