Kvälls hej

Det håller på att bli kallare nu igen, jag satte två par strumpor till natten för att inte behöva frysa. Tänkte säga ett kvälls hej.

Ikväll kändes det skönt att prata med någon som förstod, vilken process jag är inne just nu i med översättningen av boken. Alla bitar skall falla på sin plats, innan språket blir mitt och känns bra. Men tyvärr är det inte alla som förstår, att det är lika mycket arbete som krävs av mig, som av någon annan. Man är van vid att jag kan tala finska, vad är det märkvärdigare med det då? Ja så enkelt är det ändå inte. Men, men jag orkar inte börja förklara mig, synd att människor inte tänker att jag klarar och göra det precis som alla andra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.