Fick du vänta?

Morgonen gick bra även om det var lite personal, men man fick nog hjälp man behövde. Det var lite varmare, kring -5 grader och på eftermiddagen sprack molntäcket upp, o. man kunde se små solglimtar. 🙂

När jag hade slutat jobbet och skulle fara upp o. vänta på Vippari, fastnade jag med munnen med en vän i korridoren. Vi kunde ha pratat länrge ifall jag inte hade en tid att passa. Nåja, jag fick vänta till klockan halvtre tills Vipbussen kom. Chauffören var ny, som frågade om jag hade fått vänta. Svarade att lite hade jag fått vänta, men tänkte för mig själv: ” Nu vill jag hem.” Jag kom hem kvart före tre.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.