Kylig dag

Det var minsann en kall och kylig morgon som man fick vakna till, temperaturmätaren visade på -17 och medan jag åt frukost sjönk det till -18 grader. brrr…. alltför kallt för mig. Medan den långt över 20 år gamla tröja togs fram, smålog jag för mig: ”Tänk att tröjan får hänga med ännu, men den är bra att ha” Var det någon av er som hann se den röda månen i morse? Själv hann jag tyvärr inte se den, för att när jag såg den var den gulvit.

Det har varit en

dag som mina tankar

har gått till mina nära

och kära. 🙂

Så är det kramens

dag,

tämk ,allt får

man höra innan

öronen trillar av.

När det var en såhär kylig men solig dag kändes det bra med och vara lite i bubbel polen före vattenterapin. Luften i simhallen kändes ganska kyligt. Min vattenterapi gick bra, och efteråt blev det att gå i en varm bastu. 🙂

Här hemma fick jag hjälp av assistenten med att skicka en bok. 🙂 En sådan dag hade jag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.