Bra start på året

Dagen har varit bra, kommer att skriva om den nu. På jobbet fick jag gjort en del, igår bad jag om lite hjälp för att få in fjol årets uppgifter in på datorn. Då kunde jag själv börja skriva in årets uppgifter. Vid lunchen kom en vän från hemvården och hjälpa mig, och det var så roligt att träffas. Och skönt att få en bekant.

Ja tänka sej, att jag kom hem ganska tidigt. Hann drick kaffe i lugn och ro, jag pratade med handledaren som jag ville ha med på en träff någon stund senare. Lite som stöd och ifall det behövdes hjälp med kommunolationen. Jo, det var så att jag hade hiittat en människa som skall börja översätta min bok till finska, och nu idag skulle vi skriva kontraktet. Det känns alltid lite pirrigt när jag ska träffa någon främmande person jag inte har sett tidugare.

Själva träffen gick bra, och jag blev bemött på bästa sätt, precis vem som helst. Vi gick igenom cad översättnings projektet kommer att gå ut på, och vilka möjligheter att få mer synlighet för boken.Medan vi diskuterade sade jag att det var bra start på året. Efteråt sade min personal att man var glad att hade fått vara med, och kommer att vara. Jag var glad också, när jag fick någon jag kunde lita på. 🙂

Här hos mor och far berättade jag om mitt nya projet, man var glad för min skull. Det är jag själv också, allt känns så stort och overkligt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.