Lite trötta ben

Dagens fysioterapi gick nog bra, även om det var lite trötta ben. Ledigheten gjorde nog gott och jag rörde mig ganska mycket hos mina föräldrar men nu idag blev mina ben trötta lite fortare. Det tar väl lite tid innan min kropp vänjer sig med att vara på jobb igen.

Nu går jag här och väntar på att få beslut från FPA om terapierna. Efter att ha diskuterat om situationen med terapeuten, att man kunde fortsätta med vattenterapin när det fanns gånger som var oanvända. Och vid behov kan gångerna läggas som vanlig fysioterapi. Jag var av samma åsikt och med min fysioterapeut bestämde vi oss för att göra det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.