Alltid är det något

Hej, glömde igår att berätta om att jag fick själv på min vänstra handske. Hur gick det till? Eller var det liksom min assistent och vän sade åt mig att det var skicklighet? Hur som helst blev jag förvånad och glad.  🙂 Tänk att jag fick den på alldeles själv!

Morgonens skjuts till jobbet tog en aning längre tid. Arbetsdagen var bra och jag hann laga mina uppgifter. Måndagar gillar jag, eftersom jag får ta mig på ”egen hand” till simhallen . Före min vattenterapi hann jag vara i bastun som kändes skönt. Det var årets sista vattenterapi som gick bra. Bara att vänta på ett nytt beslut från FPA, så jag kan fortsätta med min vattenterapi igen.

Efter min terapi gick vi med assistenten på pizza till pizzerian Mastin det var första gången jag var där. Några trappor fanns det att gå upp, vi lämnade rullstolen därute som sedan lyftes in. Då min pizza kom var den skuren i 2 cm:s rutor, som var lätt att äta, och det tyckte jag att var bra service.

När jag kom hem läste jag meddelandet från jobbet, någon människa hade sökt mig och trodde att något hade hänt, då Vippari stod och väntade. ”Alltid är det något” tänkte jag för mig själv. Min skjuts var ju avbokad. Man blir inte klok! Ikväll började jag fundera på att köpa en bords modell av Tro, Hopp och Kärlek, när det visade sig att adaptern var fel.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.