Toppen söndag

Gårdagens julkonsert med Jakobstads Sångarbröder var bra tyckte jag. Det var trevliga julsånger, Schaumansalen var fullsatt och nu var det tre andra rullstolar förutom jag. Bra fart på konserten var det,.

Dagen började med en sovmorgon, jag smög mig till köket där jag läste dagens tidning, och småningom började de andra att vakna. Sen tog jag en dusch som kändes skönt. Solen sken för en stund men sen blev det mulet väder och det var köldgrader. Min bror kom och hjälpte med att fylla i en blankett till FPA, nu gick det att skicka elektroniskt. En del frågor var lite fåniga, där det frågades när min funktionssättning  har börjat. Ja vad skall man svara? Vi satte från födseln. Efteråt kände jag mig tacksam över att ha fått hjälp. Sen vattnade vi med mamma lite pelargonerna.

När min pappa var till butiken och handlade, träffade han några från mitt boendet som berättade att de skulle grilla idag. Jag ringde genast till boendet och frågade om tiden, då jag fick höra det här .Då bestämde jag mig för att fara hem o. grilla, pappa körde mig.

Det var trevligt att alla från boendet var ute och grillade korv. Jag hade inte hunnit vara ute tidigare på dagen, men nu fick jag vara det. Sen när personalen hjälpte mig med ytterkäderna, sade jag ifall det fanns lite extra tid så ville jag paketera lite julklappar. Man svarade att säkert skulle det gå bra. Och efter kvällsmålet gjorde vi mina kvällsbestyr, sen paketerade vi resten av julklapparna så jag känner mig glad och nöjd o. har ingen stress. Det har varit en toppen söndag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.