Känns riktigt bra

Just nu känns det riktigt bra att ha en ledig dag från jobbet, och få vara med på morgondagens julbasar som vi ordnar på dagliga verksamheten Veturi. På ett sätt blir det lite tröttsamt, när jag har både igår och idag träffat ny personal från hemvården. Det tar en del av min energi, visst går det men i längden blir det lite tungt.

Idag kom jag hem ganska tidigt med Vippari, körde med elrullstolen in till dagliga verksamheten och drack kaffe. Sen började man ordna lite inför basaren.

Alltså, snart får jag gråa hårstrå och fnatt med FPA, nu  vill de ha mig att ansöka ett bidrag som borde komma automatiskt till mig. Varför? Ja det vet jag inte.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.