Vått och slaskigt

När jag väntade på taxi, då kom plogbilen till mina föråldras gata, och plogade bort  snösörjan. Ja det var verkligen vått och slaskigt. Kom lagom till kvällsmålet till boendet, att jag for med rullstolen in till stugköket.

Nu vill jag dela ett av Jonas Helgessons inlägg. 🙂

Jonas Helgesson

1 

Imorgon startar Musikhjälpen och i år är det som jag har bestämt temat: ”ALLA HAR RÄTT ATT FUNKA OLIKA” I elva år har jag varit ute och föreläst om detta. Så glad att detta uppmärksammas bredare!

Nu har jag startat en insamling som är till för mina vänner, alla ni som hört mig föreläsa eller läst mina böcker eller allmänt diggar det jag gör.

Så få se vad ni kära facebookvänner kan göra. Mina insta-vänner har redan samlat in 3500 kr. Och jag tror facebookgänget inte ska vara sämre. Som krydda på moset har jag lovat att dubbla summan om vi kommer upp till 10 000 kr. Så klicka på länken att swisha, det är väldigt enkelt.

PS: Jag ska till buren nästa söndag och lämna pengarna så låt alla se att Jonas gänget är generösa… 😎😎

äbossan.musikhjalpen.seJonas CP insamling till Musikhjälpen – Musikhjälpen – InsamlingsbössanJag stödjer insamlingen Jonas CP insamling till Musikhjälpen. Stöd Musikhjälpen du också.

Dela gärna detta!bossan.musikhjalpen.seJonas CP insamling till Musikhjälpen – Musikhjälpen – InsamlingsbössanJag stödjer insamlingen Jonas CP insamling till Musikhjälpen. Stöd Musikhjälpen du också!17 jakoa62Sinä ja 61 muutaLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.