Julmarknad och Glad lilla Jul!

I morse var det nästan lika spännande att skrapa julkalenderns första lucka, som när man var barn. Det var ju Lilla Jul idag också. En traditon som har kommit med åren är att vi far med våra vänner på Julmarknad till Bjärgas och äter gröt, det gjorde vi idag med. Det var grått, mulet och smått regnigt väder. Vi började med att gå in till stugan där örtagården sålde sina produkter, där drack vi glögg o. åt en pepparkaka. Det blev småningom dags att gå och äta risgrynsgröt som var supergott, dragspel som spelade julmusik gav en mysig stämning. I år var det kanske lite  mindre folk, vem vet ifall det berodde på Mässlingfallet som nyligen har upptäckts i Larsmo.

Här hos mamma och pappa har vi pkickat fram lite julpynt. Själv försökte jag rada lite tomtar även om de ibland ville trilla omkull, ja min motorik och jag vill inte  alltid samarbeta. Det kom lite snö på eftermiddagen så det blev vackert. Vi färgade mitt hår och läste en jultidning medan färgen var i håret.

I morgon åker jag på några dagars resa till Helsingfors. Vet inte om jag får tid att blogga men vi får se. Önskar Glad lilla Jul till er! 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.