ABBA konserten

Vet inte hur tanken slog mig att nästa veckas matbeställning borde kanske bli lagad lite tidigare, eftersom det är självständighetsdagen på torsdag och själv kommer jag att vara borta början av veckan. Personalen tyckte att det var bra tänkt, så vi skrev min matbeställning  medan jag drack kaffe.

Sedan kom mamma efter mig, jag hade tid hos frissan. Håret hade vuxit igen, det kändes skönt att bli klippt. Det var en dag som min nacke ville vara extra känslig, o. ryckas undan när nackhåret skulle bli klippt med apparaten, men mamma höll i huvudet och då gick det bra. Jag blev nöjd med frisyren. 🙂

Ikväll var vi med mamma och pappa på ABBA konserten i Schaumansalen, det var fullt och vi satt alla tre på Inva-läktaren. Min nya rullstol verkar vara ganska smidig att röra sig med. Själva konserten var helt okej, den gick att se. Kvällens artister var enligt min smak kanske inte så högklassiga, visst var låtarna bekanta som man har hört och kände till. Dans koreografi var lite råddig. Artistgruppen hade publiken att stiga upp o. dansa med armarna och händerna,  det var lite väl mycket som gjorde stämningen en aning orplig.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.