Ny rullstol och knäckebröds bak

Nu i morse var det skönt att ha en handledare som var van med mig,( dessutom min egen) det har varit lite brist på personal på grund av förkylnings tider. Men nu när någon ny skulle ha velat komma o. lära sig mina morgonbestyr, då hade man sagt att inte idag, visst krävs det energi både av min personal och mig. Sedan helt plötsligt fick vi veta att från hjälpmedelscentralen hade de ringt att den nya rullstolen skulle komma idag och bad mig att jag var hemma, utan o. tänka att jag kanske jobbade. Då började mobilen gå het, min personal lovade avboka Vippari, medan jag ringde till hemvården och jobbet och sen till mina föräldrar. Alltså vilket pusslandet mitt liv kan vara, när det riktigt vill  sig. Ja ibland kan man fråga sig om människor tror att vi med funktionsnedsättningar bara är och gör inget.

På dagliga verksamheten försökte jag måla lite i målarboken, märkte ganska fort att koncentrationen inte var den bästa. Efter lunchen träffade jag mor som väntade med en bekant i min lägenhet, vi drack kaffe medan vi väntade på människorna från hjälpmedelscentralen, och efter en stund kom min far med.

Här är min nya rullstol, vi med mor och far fick lära oss lite goda tips om stolen. Den är skön och bekväm. Såklart var jag tvungen att visa upp den på den dagliga verksamheten.

Lite senare kom min vän efter mig, vi for hem till dem och då skulle det bli knäckebröds bak inför lördagens julmarknad. Min uppgift var ju att vakta ugnen, och ibland kunde jag räkna högt hur länge brödet skulle vara eller ses efter, ja allt var tillåtet i gott sällskap. Sen fortsatte vi med våra diskussion. Ikväll trampade jag också sådär 9,4 km. på 33, 34 min.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.