Julkort och vaccination

Vaktmästaren fick öppna hissen åt mig, eftersom min nyckel/coccard hängde på väskan som var därnere på kontoret. Det var inga problem. Arbetsdagen gick bra och jag hann göra en hel del även om jag hade varit en dag borta.

På eftermiddagen kom min assistent som jag inte hade sett på ett tag, och numera  en god vän. Vi skrev mina julkort som blev 30 stycken, vet att jag är tidig men då är det en sak mindre att göra i december. Det blev många skratt, vi med assistenten var kanske lite  trötta och slöa men roligt hade vi.

Medan jag väntade på mina föräldrar, kom det ett meddelande från en vän som har varit i hemvården och hjälpt mig och ville träffas Känner en stor tacksamhet över att en del människor har blivit vänner för livet och vill träffa mig. 🙂 Detta har jag sagt förut, att många har kommit och gått i mitt liv, alla kommer jag inte ihåg och andra har det  blivit mindre kontakt mild.

Det blev att vi med mor och far for med taxi till HVC för influenssa vaccination. Ibland tänker man inte tro sina öron när man hör om FPa:s bestämmelser o. lagar, ditvägen betalade vi själv medan hemvägen gick att ta på färdtjänst. På labben var det ganska lugnt och gick smidigt, själva vaccinationen gick bra.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.