Söndags tankar

Tänkte skriva lite tankar som finns hos mig såhär en söndag kväll. Jag kom hem med taxi hit till boendet . Ibland när man köper något så tänker man inte efter utan bara köper, det var precis som hände med handskarna. Jag köpte några storlekar för stora, nu hoppas jag att de  skulle gå att förminska de, mamma lovade gå och fråga. Tänkte bara på att de var lätta och få på.

Jag hörde någon som hade funderat ifall jag hade börjat med översättningen till finska av boken,  eftersom jag skriver mina privata Facebook uppdateringar ibland både på svenska och finska. Mitt svar är nej inte ännu, känner att jag behöver hjälp för att få ett smidigt och vackert  språk. Visst kan jag översätta small talk, och jag känner mig ej redo att på egen hand börja översätta boken. Tar mer än gärna emot namn på någon bra översättare o. som är billig, men prata eller skriv direkt till mig så jag inte hör av någon annan människa. Just det här känns lite konstigt för mig,  jag vill ha en öppen och rak kommunikation tack.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.