Hemma igen

Innan jag for och åt blev toakettsakerna nerpackade. Jag åt kanske lite mer än vanligt på morgonen när jag visste att det skulle bli länge att sitta i bilen. Vid cafeterian  fick jag mitt deltagarintyg. Efter en stund fick jag hjälp av personalen med att packa datorn och de sista sakerna.

Nu tjuvstartade jag med hemfärden, och for redan klockan 10, det var bara grupper på programmet idag. Jag var på alla indviduella tider, så jag må vara förlåten. Det var mulet och småregnigt väder under bilresan, det var en trevlig taxichaufför. Slumrade lite till i bilen, jag kom hem till boendet vid en halvtvå tiden. Jag drack kaffe och åt en smörgås, sen packade  vi med personalen upp mina  saker.

Det känns skönt att vara hemma igen. Mamma kom och hamtade mig hem till dem, härligt att träffas. Började med att gå och se på pelargonerna som såg ganska bra ut. 🙂

Ni ska ha en skön lördagkväll. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.