Förberett för morgondagens hemfärd

Ja jag brukar trycka på alarmet för att få hjälp med säkerhetsbältet, det går nog att köra utan bälte men på något vis känner jag mig tryggare. Personalen kom och hjälpte mig med säkerhersbältet, sen fyllde vi i en bedömningsblankett, hur jag har upplevt kvaliteten här på rehabiliteringscentret. Då fanns det gott om tid, och vi med personalen började packa mina kläder, för att förbereda smått för morgondagens hemfärd.

Ikväll var jag och några andra och satt på caféet. Sjläv var jag inte så länge, eftersom jag fick en gång tillsägelse av nattpersonalen vad som inte hör till deras uppgifter. Då blev jag irriterad på detta, när man som en vuxen människa inte skulle få vara ”uppe” lite längre. Och tro mig eller ej, var det inte den samma personen som sa det så kom och hjälpte mig ikväll. Den här gången gick det bra, jag gjorde lite kortare variant av en del kvällsbestyr.

På dagen hann jag laga o. beställa julkort på Ifolor. 🙂

Det har varit bra rehabiliteing, men det känns nog skönt att få komma hem igen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.