Vattenterapi och slutgranskning

Dagens vattenterapi var mångsidigt och bra. Det som var nytt för mig, var att med simkrage och styroxkorv hölls jag alldeles själ ovanpå vattenytan även om det var bara för en stund och fysioterapeuten var bredvid mig. Kom upp från vattnet vid 10.45 tiden och då hade jag slutgranskningen 11.15, så det blev smått bråttomt men jag hann . 🙂

På slutgranskningen var fysioterapeuten, läkaren och sjuksköterskan. Det pratades om min målsättning, och man kunde konstatera att jag hade nått upp till det. Jag hade ju trampat mera, precis som jag skulle försöka göra mellan rehabiliterings perioderna. Visst känner jag mig nöjd och glad. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.