Köpte skinnhandskar

Här på rehabiliteringscentret var  det på dagen några försäljare som sålde skinnprodukter bland annat handskar. Redan när jag gick och åt lunch, såg jag att handskarna  varma och sköna ut. Och sen när jag  tog en närmare titt på de så hade jag ingen som kunde hjälpa mig med att prova, vid sådana situationer märker jag hur min funktionsnedsättning begränsar min självständighet.

När jag kom till avdelningen nämnde jag för en personal, att jag tittade på skinnprodukterna men jag visste inte riktigt… Sedan frågade personalen mig om jag ville gå och se på sakerna, så vi gjorde det. Jag provade ett par svarta skinnhandskar, för att se ifall de var lätt och få på dom, och det var de. Och lädret kändes mjuk o. skön. Ja det blev att jag köpte handskar åt mig, så jag inte behöver frysa om händerna i vinter. 🙂

Jag var på bowling som gick lite sådär, man kan väl säga att det kanske inte var min dag. På ergoterapi gjorde jag olika handövningar med min högra, bland annat plockade klossar. Måste säga att innan terapin hade jag haft en ledig stund o. bloggat förra inlägget, som kanske inte var så smart om man tänker såhär i efterhand. Men handövningarna gick helt okej. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.