Här kommer reklam!

Hej igen, 🙂 Ja här kommer reklam som var på Facebook, ni kanske har lagt märke till att jag gillar Jonas Helgesson. 🙂 Och nu delar jag hans inlägg.

 

Kuvan mahdollinen sisältö: Jonas Helgesson, hymy, lähikuva ja teksti

Jonas Helgesson

Nu blir det lite reklam. Under året har jag haft över 100 föreläsningsuppdrag. Jag har pratat värdegrund på företag, jag har pratat fördomar på högstadier och jag har pratat inre motivation på diverse konferenser. Jag har träffat präster, personer med funktionsvariationer, skolledare, sjukgymnaster, finnar, entreprenörer, filantroper, anställda i Kamlar län, svettiga campinggäster i Lerkil, näringstoppar, politiker och annat löst folk.? Jag älskar verkligen mitt jobb. Att få dela mitt liv och förhoppningsvis ge perspektiv på livet är det bästa jag vet! Jag ser fram emot 2019 och nya spännande möten. Så om du hört mig (och typ diggar det jag gör) skulle jag bli otroligt glad om du vill rekommendera mig vidare!

För mer info och bokning : www.jonashelgesson.se

Dela… ??

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.