Gym för hela slanten

Idag blev del gym för hela slanten. Det blev ganska mycket med händerna, med andra ord testade jag några gym apparater Jag gick också med stöd ungefär .80 meter, behövde ta två pauser för att sitta och vila mig. På fysioterapi testade jag ännu en gym apparat som man tränar magmuskler med.

Hälsokunskaps gruppens samtals ämne var intressant idag  det var två veteraner med i gruppen och de var över 90 år.. Det pratades om maträtter som man åt förr i tiden, både under- och efter krigstiden. Ja det blev intressanta diskussioner.  Sen var jag hos socialarbetaren. Där berättade jag bland annat om servicesedeln som för mig kommer att vara en ny sak..

Det har varit mulet och grått väder. Nu måste jag medge att jag inte har varit ute på flera dagar. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.