Händelserik dag

På eftermiddagen när jag skulle sätta på datorn, som tyckte att det var dags och uppdatera sig. Och det tyckte jag att tog en evighet, sådana gånger är mitt tålamod lite kort, istället pratade jag några mobil samtal.

Idag har det varit gruppgymnastik. Där jobbade vi med bland annat käppar och tyngder. Med en del rörelser behövde jag få lite hjälp, för att göra de rätt. Sen träffade jag psykologen, diskussionen var bra, vi pratade om mitt liv och boken jag hade skrivit. En stötsten var ju att jag skrev boken på svenska som inte  är så stark i den här delen av landet, men vi tog i alla fall en titt på bloggen.

När det var handledning i hälsokunskap, fick vi ha avslappning som gick bättre idag då inga ljud störde. Mellan mina program hann jag svara på ett mail från handikappvården, där man föreslog x antal assistans timmar som jag kommer att få med servicesedeln.  Själv tyckte jag att förslaget lät bra och accepterade det. Jag fick stå på en balansbräde när det var fysioterapi, det gick helt okej.

Ikväll var jag och pysslade ett farsdags kort. Måste medge att jag är lite ovan att rita med tusch, nå, ganska fint blev kortet om jag själv får säga. 🙂 Ja det har varit en händelserik dag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.