Lättare sagt än gjort

När jag kom hit på rehabiliteringen började mitt öga att bråka med mig igen, och jag fick sätta salva morgon o. kväll. Jag kan medge att om man skal göra något vid ögat så börjar jag blunda även om jag vet att ögat borde vara öppen, det är väl någon reflex som tycks vara stark hos mig. Nu ikväll bad kvällspersonalen mig att inte sätta ögat fast, men till slut kom salvan på sin plats. Ja det är lättare sagt än gjort, och jag gör mitt bästa.

Har märkt att för en del människor är det lite svårt och förstå att jag vill ha rätt mycket belysning på, och jag släcker dem själv. För en stund sedan skulle man släcka tamburs lampan, även om jag hade sagt lite tidigare att jag kunde göra det. Då höll jag mig lugn och bad att lampan fick vara på.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.