Rundtur i Kankaanpää

Dagens program har bestått av mindre grupper.Själv valde jag att gå och ta en 20 minuters massage i Hydryjetten, liknar en vattensäng. Min Galantreflex i ryggen reagerar inte alls på att ryggen blir massagerad, så det känns skönt och avkopplande.  Och att börja dagen med helkropps massage känns inte alls tokigt.

Efter lunchen for jag med några andra kursdeltagare till Halpa-halli, ja, tänk att butiken hade öppet på Allhelgona, med tanke på ägarens religösa bakgrund. 🙂 (För x antal år sedan skulle det inte ha kommit på tal att butiken hade haft öppet.) Själv köpte jag en limonad flaska. Sedan körde handledaren lite runt här i Kankaanpää, och det blev en liten runtur. Det var riktigt intressant att höra smått om orten.

På eftermiddagen sprack molntäcket upp och man kunde se någon glimt av solen, men före det hade vädret varit mulet och regnigt. Nu får man bara vila och ta det lugnt.

Önskar er en bra fortsättning på Allhelgona, för mig känss det lite annorlunda i år. Skänker en varm tanke till mina nära och kära som inte längre finns bland oss.

Kram 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.