Tid för mig själv

I morse steg jag upp lite tidigare, för att hinna packa ner det sista, såsom musen och tangentbordet. Nu var det tillräckligt med personal på morgonen och man hade tid att hjälpa mig när jag skulle fara iväg till Kankaanpää. Den här gången kändes det lättare att åka, en del beror på att jag vet att frågan angående assistansen vid vattenterapin håller på och lösas, och sen har jag mina vänner med här på rehabiliteringen.

Det var en trevlig taxichaufför som körde mig hit till Kankaanpää. Resan gick riktigt bra, och tog lite på tre timmar. Hade kommit överens att jag komma först mitt på dagen hit till anstaltsrehabiliteringen. Den här gången fick jag ett eget rum också, med ett kylskåp. På kvällarna känns det skönt att få tid för mig själ. Redan på dagen fick jag hjälp med att packa upp sakerna.

Idag har jag redan hunnit träffa fysioterapeuten, bowla och vara hos sjuksköterskan, med andra ord var det program redan från början. Hemifrån fick jag veta min läkartid, fick den ganska fort eftersom tiden är om några veckor. Ikväll var vi med min vän och pyssla. Själv lagade jag en tvål i gulfärg.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.