Trevlig eftermiddag

Jag försöker ju alltid hoppas på att människor kan bli bättre och samarbeta med, och att jag ska ge en möjlighet åt dem. I morse var det tur att det var lördag, när morgonbestyren tog nästan två timmar. I mina tankar kom en del suckanden, men visade det inte. Sen satt jag en stund i korridoren  med några handledare, och en av de lovade komma o. hjälpa mig med lunchen. Det kändes bra då jag skulle fara ut vid tolvtiden.

Solen sken och kring minus två grader, det gällde att klä på sig varma kläder till säsongens sista fotbollsmatch. Jag satte på mig två par långkalsonger. I solen gick det bra att vara, dit vinden blåste t.ex. på läktaren var det ganska kyligt. Jaro spelade sämre än Haka som klarade  spela bättre på en smått isig fotbollsplan, och ledde med ett mål vid pausen. Min vän och jag gav upp och ville vara där och frysa, så vi gick o. åt en korv innan vi for till Fiika på kaffe.

Den nya rampen som nu var gjuten i betong, verkade vara riktig bra att komma in till Fiika. Ja det var första gången jag själv testade efter att den hade blivit gjuten. Efter kaffet for vi till Schaumansalen och såg när JKG övade till sagodansföreställningen: ”Skönheten och Odjuret” Det var många barn och ungdomar som blev bara duktigare ju mer de övade, vi såg båda gångerna som man övade. Roligt att få se dansföreställningen, eftersom jag är borta nästa helg. Ja det var en trevlig eftermiddag. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.