Min kropp reagerade på kylan

Under förmiddagen märkte jag att mitt högra öga hade blivit rött igen, hade ingenting då jag for hemifrån till jobbet men nu igen kom rödheten som har varit envis.  Jag ringde till sjukskötaren o. vi pratade en stund, som lovade gå och försöka förnya receptet på ögonsalvan. Det blev ju prat om lite annat också.

När jag kom från lunchen mötte jag människan från handikappvården i korridoren, berättade vad man hade  sagt från mitt boende. Vi tyckte båda att det var lite knapp tidtabell, men på något sätt skall assistansen ordnas. Efter att jag hade varit toaletten, tänkte mina ben inte lyda då jag skulle sätta mig i elrullstolen och fick be hjälp av hemvårds personalen så då gick det nog bra. Först efteråt kom jag på att tänka, att min kropp  reagerade på kylan, det var kring noll grader i morse.

Det blev avslappning och tänjning på dagens fysioterapi. Kroppen var lite styv så det gjorde gott. Ikväll försökte jag själv lindra spändheten i benen genom att trampa sådär en halvtimme och 8,4 kilometer. 🙂

Kram  🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.