”Vad trevligt att höra din röst”

Idag har det varit mulet och regnigt, riktigt höstväder kan man säga. Efter frukosten klipptes min pannlugg, ja den hade vuxit igen och passade bra att klippa innan jag gick  i duschen, och fick samtidigt bort de lösa hårstråna. På förmmidaggen tog vi med mamma in pelargonerna, och nu står de på en bänk o. blommar ännu ett tag i föredetta bassangrummet  . 🙂

När jag ringde och beställde taxi för kvällens hemfärd, blev jag glad när chauffören svarade: ”Hej Susie,  Vad trevligt att höra din röst.” Sen pratade vi om tiden och jag sade att både el- och manuella rullstolen kommer med. Det var ett bra samtal som gav mig styrka.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.