Näthandel kan vara farligt

För mig som inte kan ta mig ut till affärer, ja det finns ej så många butiker här i vår lilla stad, men hur som helst så då är att handla på nätet lätt och enkelt. Tja, fast en nackdel kan näthandel också ha, det kan vara för farligt. För vem? Till exempel för mig. 🙂 Men numera har jag ganska bra kontroll på min plånbok och ekonomi.

Igår kväll  handlade jag julklappar för en ganska billig peng. Ifall det finns alternativet hemlevererans, beroende förstås på kostnader så brukar jag välja det. För att då känner jag mig självständig, samtidigt behöver jag inte be någon att komma o, köra mig eller gå efter paketet åt mig..

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.