Innehållsrik måndag

Höll just på att vakna i mörkret när personalen öppnade lägenhetens dörr, och bad mig att vakna för att hinna få allt gjort i tid, men gav mig en stund. Klockan var då 10, 15 över sju, det kändes högst några minuter och jag hade inte lyckats kravla mig upp från sängen, tände på lite fler lampor. Det påstods att man var ensam och hade inget par att jobba med, konstigt nog när jag for o. trampa så var alla grannar redan uppe och färdiga. Så inte vet jag då vad det var för mening och ha brådska. Trampade något på fyra km och 15 min.

Då hemvården kom med lunchen, fick jag höra att det tänkte ställa till problem när skolorna hade höstlov så det var ingen lunchservering, på gymnasiet men personalen for och hämta från Korv Görans och bad  att få på räkning. Jag i min  tur mailade till min förman och frågade om det var okej att skicka räkningen till staden. Svaret kom snabbt, att det gick nog bra.

Sen gick jag och pratade med handikappvården angående assistansen när jag har vattenterapi. Nu när jag inte hade någon jag kände som kunde hjälpa mig, fick jag fundera på servicesedel som handikappvården betalar samt anlita en serviceproducent. Här hemma bestämde jag mig för att försöka med Folkhälsan .  ja det har varit en innehållsrik  måndag.

Kram   🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.