Nöjd med resan

Skönt med lugnare morgnar o. vara på resa och inte ha minuttabell, ändå var vi med grannar uppe redan vid åttatiden på frukost. Ingen av oss eller av personalen hade någon stress, man åt i lugn och ro. Sen tog jag en morgondusch samtidigt som jag var på den andra wc, som var lite längre bort i huset. Där på wc hade jag önskat lite fler handtag, för att hålla i sig med, och man marknadsför Pekonranta som handikappanpassad och rullstols vänlig stuga. Visst var den bra, men på den punkten hade jag själv högre förväntningar Allt gick nog bra.

Det lagades ännu lunch innan vi åkte hem. Jag är själv nöjd med  resan, det var personalen också. Vi var ett bra gäng. Det var väl en syn, då det lyftes tre rullstolar ut ur och in i bilarna, bästa med allt var att  alla var med på det. Och till slut skrattade vi åt vad som helst. Därhemma hade vi kvällspersonalen som väntade oss och tog emot, sen blev det eftermiddagskaffe. Jag hann sedan med personalen packa upp mina saker innan mamma kom och hämtade mig.

Visst känns det skönt att hinna vara med mamma och pappa ännu i helgen. 🙂 Jag hittade en bild på snöleopaden i mobilen som togs igår. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.