Kockade lite själv

När jag satt vid matbordet och funderade på vad jag skulle laga till middag, något med stekt ägg och korv hade jag på klart. Och innan jag visste av ordet, hittade jag mig själv sittande på en stol bredvid spisen. Då äggen skulle söndras i stekpannan, oj, det första  ägget for visst lite bredvid på spisen men tur att det fanns nio andra. Ja jag var väl för snabb antar jag. 🙂                                                                                                                           Här hade jag lyckats söndra äggen, det var lite skal som min personal plockade bort. Det är ju vanligt att man får en del skal då äggen skall söndras, så varför skulle jag göra undantag? 🙂 Inte gjorde det för mig. Därefter satte jag korven som vi med handledaren hade en stund innan skurit tillsammans i bitar. Äggen blev lite i små bitar men jag fick kocka och krydda maten själv. 🙂

                                                                                                        Ja riktigt ätbart blev det ju. 🙂 Ibland känns det roligt att få testa på vad jag klarar av. 🙂  Senare ikväll tog jag en knapp halvtimmes trampning, något på sju kilometer blev det. 🙂

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.