Hade förnuft för en gångs skull

Trodde att veckan skulle börja som vanligt med vattenterapi. I morse verkade allt vara som normalt, hade inget fel och allt var bra med mig. Vid lunchen på jobbet fick jag känningar i ögat som har varit inflammerad   och nu blev det rött igen. Den här gången hade jag förnuftet för en gångs skull och avbokade min vattenterapi. Sen bad jag hemvårds personalen hjälpa mig att ringa några samtal, till dagliga verksamheten som fick ringa o. ändra min Vippari skjuts och till fysioterapeuten. Men förnuftet räckte inte så långt, häromdagen bad min mobilen att frigöra minne, så gissa vem lyckades ta bort bankappen? Ja det var jag det.

På eftermiddagen började vi med personalen packa smått till Pekonranta resan som är på torsdag., vi satte ögon salva i mitt öga också.Lite senare kom mamma och ordnade i mina klädskåp, under tiden satt jag och försökte installera bankappen åt mig men utan resultat och jag blev nästan svettig. En handledare kom in till mig  och berättade om resans program.

Sen kom min vän o. hämtade mig, vi for till min bror och hade möte, som passade bra en regnig och mulen kväll. Vi började med lite mat och allmän prat. Lite senare började möttet och vi gick igenom mina saker. Själv berättade jag om hur jag har det. Min bror lovade att komma i morgon och hjälpa med mobilen.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.