Till och med jag kan glömma

Plötsligt när jag skulle komma bort från elrullstolen, och min personal samlade ihop mina saker för att gå in till lägenheten. Ja vad märkte vi då? Jo att ingen handväska hängde därpå kroken bakom min elrullstol, äsch då, jag hade glömt den på jobbet. Och på väskan hade jag nyckeln ner till jobbet, dessutom har jag ledigt i morgon då ett musikband kommer till den dagliga verksamheten. Efter några mobilsamtal fick jag saken ordnad att min mamma for efter min väska, och kom sedan med den till mig. Alltså till och med jag kan glömma. Mina vänner, ni måste börja se efter mig, jag är inte pålitlig längre. 🙂 HJÄLP MIG!! 🙂

Ikväll var det dags för månadens allsång, vi var fyra och två handledare från boendet. Det var ganska kyligt, fuktigt o.. smått regnigt och mulet väder att vi åkte med taxi Ganska kul att vara och sjunga, även om jag har ingen  sångröst, men jag sjunger ändå.  🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.