Bara att nöja sig med informationen

Det var en solig men kylig morgon med några plusgrader, och på dagen blev det upp till 10 värmegrader. Tänk att det är oktober nu, tiden går så fort.

Vi tänkte med mina föräldrar kolla upp med Folkpensionsanstalten om taxiresorna, tills jag far till Kankaanpää på anstaltsrehabilitering. Senaste gång blev det lite förvirrande då det var två olika bilar som skjutsade mig.  Min mor var in till Fpa idag. Där sade man att det är bara och beställa en Fpa taxi en vecka på förhand, visst går det att framföra sina önskemål. Ja det är bara att nöja sig med informationen tycker jag.

Dagens vattenterapi gick bra. Jag hade tagit en bok med mig till simhallen till en funktionshindrad människa som ville köpa den. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.