Annorlunda tisdag

Nu blev det en annorlunda tisdag för mig. Vaknade i morse av att ögonlocket tryckte på ögat, som var lite svullet också o. det kom lite var , alltså det inte hade blivit bättre. Vi tyckte med personalen att det var bäst och åka till jouren för att visa upp det. Det blev att annullera Vippari för dagens del, själv ringde jag till jobbet och hemvården, blev ganska hastigt eftersom vår taxi kom rätt så snabbt.

Till en början var inte så mycket människor i jourens väntrum, men det kom mer och mer. Vi väntade med handledaren två och en halv timme innan vi fick komma in till läkaren. Själv blev jag glad när jag klarade av att prata med läkaren om mina ögonbesvär.  Ja det var en bakterie relaterad ögoninflammation som jag hade och fick en anitbiotiskt salva för det. Sen väntade vi på taxin ute i solen, luften kändes ganska kyligt.

På eftermiddagen kom min assistent till mig. Vi postade några böcker, och jag beställde efter mera böcker. 🙂 Sen tog vi en titt på den lilla pelargonen och citron trädet, snyggade upp dem lite. Hann också trampa lite innan jag for till Strandis. Nu blev det bara 4,5 km på 24,25 minuter, med tanke på att jag pratade med assistenten under tiden, så var det ganska bra.

Ja det var en trevlig kväll på Strandis, härligt att träffa personalen från sveden tiden. Och jag kom bra in med elrullstolen. Vi satt och pratade medan vi åt. Själv åt jag en laxsallad som var riktigt god, det var två som hjälpte mig med maten. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.