Jag är ju en Finne

Ja nu börjar det vara kyliga nätter,  i morse var det bara plus sex grader och mulet. Länga dagen kom regnet o. det blev bara 10 grader varmt. I morse körde jag med elrullstolen över till  dagliga verksamheten, och bad att sjuksköterskan skulle se på mitt högra öga som var lite röd vid ena sidan. Man trodde att det var ett sår, gav mig fuktighetsdroppar i ögat men tyckkte nog att jag kunde gå o. simma.

På jobbet var det lite bortfall av människor, så jag fick ta ledigt i morgon. Vid lunchen tänkte jag bli smått irriterad då hemvårdspersonalen började igen fråga om mitt födelseland Taiwan. Något som inte hör till min värld och inte har varit i mitt intresse. Och till slut blev jag tvungen att säga till om att jag inte kände mig bekväm med samtalsämnet, människan märkte väl att jag blev lite uppjagad och bad om ursäkt. Jag är ju en Finne, som inte vill öppna sig om allt eller för vem som helst.

Vipbussen var tjugo minuter försenad, jag hann redan be vaktmästaren ringa till centralen men i samma stund kom bussen. Och jag hann på vattenterapi som gick bra idag. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.