Ett minne från barndomen

På dagen lagade vi en maträtt som påminde mig från barndomen. Det var Opera smörgås som är en maletkött biff på en rostbröd och så är det ett stekt ägg ovanpå biffen. Ja den här smörgåsen lagade min mormor alltid när vi kom och hälsade på dem till Åbo. Nu tänkte jag inte jämföra smörgåsarna, utan det var ett minne från barndomen som jag kom ihåg med värme och blev glad. 🙂

Hittade till och med tid för trampning ikväll, efter att jag hade kommit hem till boendet. Det kändes som om jag ville utnyttja tiden tills det blev dags för kvällsmål. 🙂 Och det blev 8,5 km. på e halv timme. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.