Dagens gåta

På jobbet gick dagen i arbetets tecken. Det var ganska lagom mycket av uppgifter skulle jag säga. Datorn ville inte till en början samarbeta med mig, ville inte släppa in mig med lösenordet jag gav och själv tyckte jag att jag skulle ha skrivit in det rätt. Tänkte bli frustrerad  och bad hjälp av min arbetskamrat, det kändes lite förargligt att inte komma in på arbetsdatorn. Sen gick det riktigt bra.

Hade just druckit kaffe  o. satt och vänta tills det blev dags att gå upp och vänta på Vippari. Höll på med att kolla något på mobilen, plötsligt kände jag hur en vattendroppe föll på min näsa, blev lite förvånad. Först tittade jag om jag hade lyckats doppa håret i kaffet, men muggen var ju tom. Sen såg vi med min arbetskamrat att det fanns vattendroppar i taket. Var det kondensvatten? Något annat? Det var dagens gåta. Men något var det som föll på min näsa.

Sen gick jag ut i solen och väntade på Vippari, som körde mig direkt hem. Vädret är varmare idag, jag var en stund på terrassen. 🙂 Här är det kring 15 grader.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.