På gång

Idag har det varit mulet, kyligt och lite regnigt väder. På jobbet gick det bra, lite mera arbete men jag hade en lunchpaus i mellan så det inte blev för mycket på en gång. Åtminstone behövde jag inte sitta och rulla tummarna.

För någon vecka sedan bad jag min fysioterapeut ta kontakt med hjälpmedelscentralen om att få en ny rullstol. Den som jag har nu så är över 20 år gammal, och börjar vara lite ”antik” men har varit med på många fina resor. Ja idag kom man från hjälpmedelscentralen och tog måtten på den gamla rullstolen, vi gick med människan igenom saker som jag vill ha på den nya stolen och det var ganska många detaljer som ska beaktas. Nu råkade jag ha fysioterapi idag, och terapeuten kom så att hon hann vara med och prata om stolen. Ja nu är det på gång. På terapin blev det massage för nacke och skulderblad, och töjningar för benen.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.