Kvällens inspiration

Redan innan brevet kom i dagens post om följande anstaltsrehabiliterings period i Kankaanpää som blir genast i början av november, hade jag tänkt ta och gå o. trampa lite igen. Brevet gav väl en extra påminnelse om målsättningen till FPA. Eller egentligen är det inte så som jag tänker det, den här gången känns det som ett realistiskt mål och viljan att bibehålla konditionen har vuxit fram.

Nu har jag blivit bättre att ta trampandet i dagsprogrammet, ber hjälp om att få fötterna fastspända på Motomedens tramppedaler, sen gör det inte om det skulle bli bara korta stunder utan bara att man gör det. Kvällens inspiration fick mig att trampa sex kilometer på en knapp halvtimme, måste säga att jag känner mig glad och nöjd. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.