Sådant är livet

Nej, kunde det vara sant att jag åkte Vippari  som körde mig direkt till simhallen, jag var där till och med före min personal. Fick sen höra att på boendet var det något missförstånd angående tiden om min vattenterapi. Jag tänkte för mig själv: ”Det var  väl onödigt.” När jag såg duschstolen som enligt mig var den sämre, och hade fotstödet som inte var så bra. Då bad jag att min handledare skulle gå och se ifall det gick att byta ut till någon annan stol, och nu . Här kan ni tycka att jag var lite kinkig, det var jag också men samtidigt vill jag ha det så smidigt och bekvämt som möjligt.

Där jag lämnar min elrullstol så är det enda stället med ett handtag att hålla sig i, nu var det en annan funktionshindrad person som också behövde utrymmet. Nå, med ett gott samarbete gick det bra och båda fick det som man behövde. I vattnet gick det bra, det var på den kyligare sidan tyckte jag själv. Armarna slappnade av bra i vattnet.

Här hemma lyckades jag till och med stjälpa mitt vattenglas, vattnet rann lite på byxorna. Ja det blev att byta byxor innan vi gick ut på en kvällspromenad. Luften kändes lite mitt emellan varmt och kyligt. Sådant är livet och välkommen till min vardag. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.