Njutnings kväll

Kvällen blev bra, lite konstigt kändes det att vara i duschen tidigt på kvällen och sen klä på sig igen. Ja ni ska inte missförstå mig nu, men jag är själv en som försöker tänka praktiskt först äter man kvällsmål o. sen dusch så får man ta pyjamas på, men att göra undantag går det visst också. Då är det annat om man ska fara ut på något.

Att gå på en njutnings kväll här på boendet i pyjamas lockade mig inte så mycket, men personalen lovade att vi kunde klä dagskläderna på efter duschen. På njutnings kvällen                                       fick jag ligga i stugans soffan, hade en av mina egna ansiktsmasker på. Handledaren massagerade både händer och fötter, till o. med lite huvudet också. Ja det kändes skönt att bli om pysslat. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.