Roligt att vara och sjunga

På eftermiddagen blev det en längre åktur, sådär 35 minuter. Ja efter att ha suttit med en stund, känns det att man vill bara hem och kanske inte är så pigg på att börja prata med främmande människor. Visst är det trevligt att någon känner igen mig och följer bloggen. Medger att jag kanske är lite mer reserverad med de som jag inte känner.                                                                                                                                                                                                          När jag kom hem hade en vän kommit, vi gick in till mig o. lagade kaffe och mellanmål åt mig.  Det var trevligt att träffas igen, varje gång finns det mycket att prata om, sommaren som var så varm och gick fort.

Ikväll for vi från boendet på allsångs kväll vid det finskspråkiga högstadiet Etelänummi. Nu hade jag möjligheten att ta elrullstolen eftersom det var bara jag som hade en rullstol i taxin.  Det var roligt att vara och sjunga. En del sånger var ganska snabba och svårt att hänga med, tja, jag hängde med så gott jag kunde. 🙂

Kram 🙂

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.