Hann med lite trampning

Ja jag är inte precis den som sitter och rullar tummarna, det har de som läser bloggen förstått eller hur?  Har jag inget för mig så ordnar jag. Ibland rinner tiden som bara den, och det är bara att göra så bra som det går. När jag kom hem hade jag planerat i huvudet lite trampning in i kvällens program, inget som var nödvändigt men bra om jag hann med det.

Mot kvällskvisten fick jag besök av en vän, min musikterapeut som ville ha mera böcker av mig. Glass hade hon med sig, som vi åt medan vi pratade och hade en trevlig pratstund. Sen fortsatte jag med det förra inlägget som jag började på med innan middagen.

Då var det dags för kvällsmål. Jag gick till stug tre och äta. Och när jag hade ätit färdigt, frågade jag personalen om det var okej att jag skulle trampa en 15 minuter. Ja det gick nog bra och det kändes välbehövligt efter att ha suttit hela dagen stilla. Så jag hann med lite trampning i alla fall, och det blev 4,5 kilometer på 19 minuter. 🙂

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.