Mailet piggade upp mig

Ikväll fick jag ett mail från Korsnäs bibliotek, att de vill beställa en bok. Jag blir nog fortfarande lika förvånad varje gång jag blir kontaktad per e-mail, och så vill människor beställa av mig  Ja mailet piggade upp mig, och får att glömma bort alla onödigheter.

Önskar att folk

skulle se och

acceptera

mig för den

som jag är,

Susie.

Klä 

funktionshindret              

av mig,

ställ inga krav,

och låt mig 

få vara bara jag,

för en stund.

Det är allt jag    

ber.                                                                                                                                                                    

    

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.