Lunch från Gymnasiet

Dagen hade kommit när staden slutade med att sälja matbiljetter. För mig betyder det att hemvården får gå till Jakobstads Gymnasium efter lunch, som är skolmat. Det kom med en lista där man kryssar i vad jag har ätit. Maten var okej men kanske lite torrt

Solen har skinit från en molnfri himmel och det har varit en varm dag igen. 🙂 Min vattenterapi gick bra, även om vattnet till en början var lite kyligt.

Det känns bra att ha människor omkring mig, som förstår och vet begränsningar i mina händer o. att jag har svårt med att äta själv. Jag kanske hade förstått ifall det var någon ny personal här på boendet, men nu var det en som har varit här en tid.

Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.