Det blev ju mål!

När vi var ute på stan, märkte jag att det var styvt och ömt vid skulderbladet. Jag hade kanske sovit på något konstigt sätt, så nu var  jag styv. Ja då får jag ha det så ett tag, men jag är ju inte van med att ha ömt i kroppen. Vi var med mor och beställde örhängen som hålls i mina öron, har ju tappat bort redan ett av de nya.

Ja just det, glömde att skriva om att jag tog några av mina små citroner som hade falllit  hit till mamma, de passar bra att använda i ,matlagning.Och idag blev dagens mat kryddat med citron.  🙂

Sen blev det dags för fotbollsmatch mellan JARO och KPV, alltså Karleby och på förhand var man lite spänd hur spelet skulle sluta. Karleby har varit svår motstånd Idag var JARO bra och fick flera hönor, första målet kom på ett straffspark. Jag blev lovad en glass ifall hemmalaget gjorde mål på hörna, det tog en stund innan målet kom. Och vi förstod med min gudmor inte genast att det var ett mål.  Sen sade vi: ”Det blev ju mål!1” Så jag blev en glass rikare.Det blev 3 -0 åt JARO.

Här blir det bastukväll. Nu har det blivit mulet och börjat smått att regna. Önskar er skön lördagkväll. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.