Glad över att känna mig motiverad

Ibland blir jag glad att göra saker som inte är planerade, eller känns som ett ”måste.” Nu ikväll kom inspirationen att gå och trampa Motomed, då var det bara att be om hjälp och få fötterna fastspända på pedalerna. Svårare än så var det inte, fast ibland är det nästan för lätt att bli lat.

Nu var jag glad att känna mig motiverad. Trampade 8,6 kilometer på 34 minuter, då fick jag nog vara nöjd över mig själv. 🙂                                                                                                                                                                                                                                                                                               Kram 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.