Nu hålls mattorna på plats

Det gick några dagar som jag stod ut med att mattorna rullade ihop sig och gled iväg, nå idag bad jag att mamma skulle köpa gummi under dem. Själv konstaterade jag att såhär gick det inte att ha, vem som helst kunde snubbla i mattorna och inte bara jag. På eftermiddagen kom mor och planterade tujorna på terrassen, och samtidigt blev mina pelargoner rensade o. ser fina ut igen. 🙂 Sedan sattes gummit under mattorna och nu hålls de på plats.

Min mamma körde mig till örtagården ikväll, rullatorn fick lov att hänga med den också. Det var varmt väder, solen sken bland molnen. Örterna blev plockade för att bli torkade, oj vad det blommade i örtagården, en del frön togs också. Ja det var en trevlig kväll igen, mina vänner körde mig hem.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.